2 september 2021

Wat is tijdloos design?
De ene legt de nadruk op het minimalistische, het less-is-more principe. De andere kiest voor klassieke elementen uit een groots verleden . Voor een derde zijn ambacht, houtkleuren of natuurlijke materialen een voorwaarde voor tijdloosheid.

Er bestaat niet zoiets als een universeel tijdloos design voor Jan-en-alleman. 

Men kan wel spreken over 'tijdloze ontwerpen': stukken die in designmiddens voorlopers waren en als iconisch kunnen worden beschouwd omdat ze vernieuwend waren in techniek of vormgeving voor hun tijd. Verzamelaars en musea hebben een neus voor dit soort ontwerpen die decennia later nog in de belangstelling staan. 

Belangrijk voor u is te ontdekken waar u zélf happy van wordt. Kiest u voor een strak en minimalistisch interieur als kader voor de verdere aankleding? Of maakt u de mix van klassieke interieurelementen met strak meubilair, eventueel met curiosa uit uw persoonlijk verleden. Ontelbare mogelijkheden.

Binnendeuren bepalen mee het kader waarin dit alles past, dat is voor ú uw persoonlijk tijdloos design. 

Bent u "in-to-Design", Stijlvol "Classic" of "Retro Chic"?
Ontdek het tijdens onze: 

OPENDEUR_LP
mail_gif_2


U bouwt of renoveert de woning van uw dromen?
Binnendeuren en trappen bepalen de stijl van uw interieur, een geslaagde keuze begint bij de plannen van de ruwbouw of renovatie. Laat u adviseren door een echte specialist met meer dan 55 jaar ervaring!

Welkom terug - zonder afspraak!

Nordex_toonzaalHasselt


Tijdens het opendeurweekend is het niet mogelijk een afspraak te maken, zowel op zaterdag als zondag heeft u vrije toegang tussen 10.00 en 18.00u.
Alle andere dagen kan u zo u wenst nog wel een afspraak maken om in alle rust uw keuze te overwegen.
Dank om nog steeds de geldende coronaregels te volgen, waaronder het dragen van een mondmasker.

Op zoek naar de voor u dichtstbijzijnde toonzaal? Check alle Nordex-showroom adressen

 Als voorsmaakje kan u alvast eens snuisteren tussen een greep uit onze realisaties en volg zeker onze sociale media voor de laatste nieuwtjes.

1903_email strook