TIP 1

Bestudeer uw ruimtes

Hoe loopt u door de ruimtes? Is er overal voldoende plaats? Waar komt best een bredere doorgang? Welke ruimtes wil u visueel verbinden? Waar valt onvoldoende licht binnen? 

Vraag het advies aan een echte binnendeurspecialist.

Nordex maakt binnendeuren op maat van uw woning. Dat ziet er niet alleen schitterend uit, u leeft ook aangenamer, want elke ruimte krijgt de ideale deur voor deze plaats.
Functioneel én mooi.

TIP 2

Contacteer tíjdig Nordex

Een geslaagde deurenkeuze begint best al bij de ruwbouw. Deurafmetingen bepaal je best vooraleer de muren er staan.

Gaat u renoveren? Vraag ons advies voordat u de kamers onder handen neemt. Zorg eerst voor het algemeen kader waartoe binnendeuren behoren. En pas daarna voor de concrete invulling van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer.

Binnendeuren organiseren de dynamiek tussen de ruimtes. Breng gerust uw bouwplan of een schets mee als u een Nordex toonzaal bezoekt, of enkele foto’s. Hoe meer informatie u onze deurenspecialisten aanreikt, hoe persoonlijker het resultaat.

Contacteer ons →

TIP 3

Ga voor uniformiteit

Een gouden interieurtip: kies één weloverwogen stijl die u doorheen de hele woning aanhoudt. Dat geldt óók voor uw binnendeuren.

Dat lijkt voor de hand liggend, maar is vaak moeilijk te realiseren als u schuifdeuren, glazen deuren of extra hoge deuren wenst te combineren in de stijl van uw keuze.

Voor Nordex geen probleem! Nordex biedt een waaier aan deurkeuzes in elke stijl, op maat van uw thuis.

TIP 4

Kies voor een professionele eindafwerking

Industrieel afgewerkte deuren blijven (veel) langer mooi. Voor een geslaagde symbiose van uw binnendeuren met de rest van het interieur, is de afwerking cruciaal.
Kent u de typische 'vuile handjes' die al gauw ter plaatse geverfde binnendeuren ontsieren? Niet bij Nordex! Wij kunnen uw deuren industrieel aflakken en afwerken zodat uw deuren jaren mooi blijven. Ook de omkadering!

Bij Nordex bepaalt u niet alleen de maten van uw deuren, maar ook de motieven, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Volledig à la carte. We geven u graag uitgebreid advies.


TIP 5

De juiste deurmaat bepalen

Standaardmaten zijn het voordeligst, maatwerk hoeft niet veel duurder te zijn.
Bij een renovatie zijn de afmetingen van uw huidige deuren een eerste indicatie. 

Of u standaardmaten kan aanhouden is tevens afhankelijk van het type deurkader.

Deuren opmeten is millimeter- en dus specialistenwerk. Alles moet kloppen en er is vaak nauwelijks marge voor fouten.  Daarom consulteert u best een specialist.

Nordex beheert het hele proces van opmeting tot en met plaatsing. Zo komt uw investering maximaal tot haar recht.
Met prachtige deuren en een nieuw interieur als resultaat!
En ook nog dit:

Ervaring loont.

Bent u handig en gaat u graag zelf aan de slag met uw Nordex deuren? Dan bieden wij u met plezier de nodige ondersteuning.

Vertrouwt u liever op het vakmanschap van onze ervaren plaatsers? Laat dan gerust alles aan Nordex over, uw beste garantie op een plaatsing en afwerking tot in de puntjes. 

Goed voor jarenlang woonplezier!


Kies voor continuïteit.

Nordex ontwerpt, produceert en installeert binnendeuren sinds 1962.

Als familiebedrijf bieden we al meer dan 60 jaar betaalbare kwaliteit van Belgische bodem.

Vele Nordex klanten komen na verloop van jaren terug voor een update of een volgend woonproject.

Nordex kan voor u ook een bijpassende trap maken.

Nordex past in uw plannen!