24 mei 2023

Heeft u bouw- of verbouwplannen?

Misschien bracht u reeds eerder een bezoek aan één van onze 6 showrooms en maakte u kennis met het uitgebreid gamma aan binnendeuren en trappen. 

Of misschien nog niet, dan is dit bericht een goeie tip, want één showroombezoek zegt meer dan 100 foto's. De verfijnde afwerking laat zich niet vatten in een beeldscherm, die kan je best met eigen ogen beoordelen. We verwelkomen u graag wanneer het u past.

Onderteken uw offerte tussen 1 en 30 juni bij Nordex, u geniet dan niet enkel van extra voorwaarden, maar u ontvangt ook een mooie attentie.🎁

Nordex maakt reeds meer dan 55 jaar binnendeuren met passie, en op maat voor úw interieur. Een voorsmaakje vindt u bij onze realisaties, of in de fotogalerij op onze website.

TIP: Verkiest u om in alle rust uw keuze te overleggen?
Boek vlot een afspraak online, we maken graag tijd voor u vrij ☕

Trend : Opnieuw belangstelling voor hout op het Salone del Mobile in Milaan. 

Natuurlijk, duurzaam en eclectisch: hout is hot in het interieurdesign van de toekomst. Hout was opnieuw één van de belangrijkste materialen van de tentoongestelde producten op het Salone del Mobile in Milaan. 

Bij Nordex volgen we deze trend met onze binnendeuren met een hoogstaande fineerafwerking. Met de natuurlijke pracht van echt hout geven onze fineerdeuren elke ruimte een exclusieve uitstraling.

Lees hier het volledige artikel.