12 oktober 2023

Hout is een passie, want hout brengt warmte en een ‘touch of nature’ in het interieur.

Van natuurlijk hout naar strak gelakt is een kleine stap voor Nordex: sinds decennia sieren strak gelakte binnendeuren de Vlaamse huiskamers, vuile handjes zoals bij ter plaatse geverfde deuren zijn hier geen optie.

Wij hebben een traditie van constante vernieuwing. Eind jaren ’70 al verscheen op de werkvloer één van de eerste CNC' gestuurde machines voor houtbewerking in Europa. Vandaag is de hele productie gedigitaliseerd. Maar de band met het klassieke ambacht blijft behouden: fijne afwerkingen en het vervaardigen van specifieke onderdelen gebeuren nog steeds op ambachtelijke wijze.

Elk ontwerp komt volledig in eigen huis en volgens een eigen filosofie tot stand, met knipogen naar hedendaagse kunst of ster-architecten zoals Zaha Hadid of Philippe Starck.

Een deur is een manier om te communiceren: ze kan uitnodigen of afsluiten. Wie of wat gaat achter de deur schuil? Hoe gaat ze open? Welk deurbeslag ondersteunt het ontwerp het best? Vraagt het interieur een uitgesproken omlijsting of één die opgenomen wordt in het muurvlak? Allemaal vragen waarop Nordex je een gepast antwoord kan geven. Ontdek de binnendeuren. Daarnaast vervaardigt NORDEX op jouw vraag ook bijpassende trappen, voor een mooi totaalconcept in je interieur.

Vertrouw op een specialist, vertrouw op Nordex.